Αρχική | Ενημέρωση | Μηνύματα συμπαράστασης που συγκινούν!

Μηνύματα συμπαράστασης που συγκινούν!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Μηνύματα συμπαράστασης που συγκινούν!
Μηνύματα όπως το παρακάτω -και τέτοια λαμβάνω πολλά αυτές τις μέρες- είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες αυτού του αγώνα. Σας ευχαριστώ όλους!

Αγαπητέ Γιάννη Σιάτρα,
 
Έχω την τύχη και τη χαρά να σε ακολουθώ και να σε παρακολουθώ από τις παλιές ωραίες εποχές του περιοδικού «Χρήμα & Αγορά»έως και τις πρόσφατες δραστηριότητες στο Eurocapital και στους «Έλληνες Φορολογούμενοι» (1997 – σήμερα).

Το τελευταίο διάστημα έψαχνα και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι σκεπτόμενοι Έλληνες, για μια νέα και διαφορετική πρόταση στο πολιτικόχώρο αυτού του ταλαίπωρου και ατιμασμένου τόπου. Με ιδιαίτερη χαρά είδα τη συμμετοχή σου στη «Δημιουργία Ξανά».

Η συμμετοχή σου στο χώρο αυτό ήταν η αφορμή για να ασχοληθώ και να ερευνήσω τις θέσεις και του στόχους της παράταξης αυτής,οι οποίοι για μένα τελικά ήταν μια θετική έκπληξη. Βέβαια συμφωνώ με αυτό που είπε στην εκδήλωση του κόμματος σας  ο Θ. Μαυρίδης,ότι δυστυχώς η δύναμη του κατεστημένου είναι μεγάλη και οι δυνατότητες της «Δημιουργίας Ξανά» αρκετά περιορισμένες.
Θέλω να σε διαβεβαιώσω όμως ότι θα συμμετέχω έμπρακτα στην προσπάθεια σας και ιδιαίτερα στην στήριξη σου (είμαι ψηφοφόρος της Β’ Αθηνών)και εύχομαι και ελπίζω να ξεπεράσουμε θετικά όλες τις προβλέψεις.

Πραγματικά εύχομαι, Καλή δύναμη και Καλή επιτυχία.

Ν.Μ. (παραλείπεται το πλήρες όνομα)

 

Προσθέστε το: Post on Facebook Facebook Twitter Twitter