Αρχική | Ενημέρωση | "Ένα και δύο: τη μοίρα του ήλιου θα την πούμε εμείς"

"Ένα και δύο: τη μοίρα του ήλιου θα την πούμε εμείς"

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
"Ένα και δύο: τη μοίρα του ήλιου θα την πούμε εμείς"

Πριν από ενάμιση χρόνο, συμμετείχα στην ίδρυση της “Δημιουργία, ξανά!” με την ελπίδα ότι όντως θα μπορούσαμε να κάνουμε “αυτό που δεν ξανάγινε ποτέ" και να φέρουμε ήθος, διαφάνεια και συνετή διαχείριση στην πολιτική σκηνή και αξιοπρέπεια, αξιοκρατία και δημιουργία στην ελληνική κοινωνία.

Στο διάστημα αυτό, έδωσα τα πάντα και πάλεψα όσο μπορούσα, ώστε αυτή η νέα πολιτική προσπάθεια να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς όμως, χωρίς αποτέλεσμα.

Κατόπιν αυτών, δε μπορώ να παραμένω μέλος σε ένα κόμμα το οποίο διαρκώς προδίδει τις αξίες του. Το οποίο αρνείται την κριτική και τον διαφορετικό λόγο, αλλά δέχεται να λειτουργεί σε καθεστώς αδιαφάνειας.

Αποχωρώ από τη “Δημιουργία, ξανά!” με μεγάλη λύπη και απογοήτευση για την αποτυχία της. Όμως, με περισσότερη δύναμη μέσα μου. Και μεγαλύτερο πάθος για να συνεχίσω τον αγώνα. Τον αγώνα για ένα πιο δίκαιο κράτος, για καλύτερη διαχείριση των χρημάτων των φορολογουμένων, για πολίτες που με αξιοπρέπεια θα διεκδικούν τα δικαιώματά τους και που οι ίδιοι θα ορίζουν τη μοίρα τους.


“ένα και δύο: τη μοίρα μας δε θα την πει κανένας
ένα και δύο: τη μοίρα του ήλιου θα την πούμε εμείς”


Προσθέστε το: Post on Facebook Facebook Twitter Twitter