Αρχική | Άρθρα | Η "απόδραση" και η "βόμβα" Ξηρού. Τα "τσακάλια" της ΕΛΑΣ. Και ο ξεφτιλισμός της δημοσιογραφίας. (Σκέψεις 4/5/2014)

Η "απόδραση" και η "βόμβα" Ξηρού. Τα "τσακάλια" της ΕΛΑΣ. Και ο ξεφτιλισμός της δημοσιογραφίας. (Σκέψεις 4/5/2014)

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η "απόδραση" και η "βόμβα" Ξηρού. Τα "τσακάλια" της ΕΛΑΣ. Και ο ξεφτιλισμός της δημοσιογραφίας. (Σκέψεις 4/5/2014)

Όλη αυτή η ιστορία με την αποστολή βόμβας (τα τσακάλια την μυρίστηκαν αμέσως) από τον Ξηρό (σε χρόνο ρεκόρ βρήκαν τα ίχνη του DNA του) στο αστυνομικό τμήμα της Ιτέας και η ταχύτατη ανάληψη της ευθύνης για την πράξη αυτή από τον ίδιο τον Ξηρό (!) κάπου με κάνει και χαμογελώ...
Όπως άλλωστε και όλη η απίθανη ιστορία της απόδρασής του στις αρχές του χρόνου που όπως θυμάστε ...προαναγγέλθηκε από τα ΜΜΕ πριν καν συμβεί!
Όμως, για σκεφτείτε το. Τί πιο ωραίο (και βολικό) να πάμε σε εκλογές με το φόβο της τρομοκρατίας; Έχει αποδειχθεί ότι οι καταστάσεις αβεβαιότητας και φόβου, πάντα βοηθούν εκλογικά το κόμμα που βρίσκεται στην Κυβέρνηση.
Λέτε; (Θου Κύριε...)

Τα δελτία ειδήσεων παίζουν το θέμα της ...βόμβας του Ξηρού, ως πρώτο θέμα. Μάλιστα, περιγράφουν και το πώς και γιατί θα πρέπει να περιμένουμε να υπάρξει τρομοκρατικό κτύπημα. Ξεχνούν -οι ανόητοι- ότι η 17 Νοέμβρη, ΠΑΝΤΑ προσπαθούσε να αποφύγει την πρόκληση αθώων θυμάτων (βέβαια, δεν το πέτυχε στην περίπτωση του Αξαρλιάν).

Απορώ, πώς δέχονται κάποια άτομα που λένε ότι ασκούν το λειτούργημα του δημοσιογράφου να προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας, αλλά και τους εαυτούς τους; Νομίζω ότι, παρά την κρίση, υπάρχουν και δουλειές με αξιοπρέπεια.

Τελικά, ως κοινωνία, είμαστε αυτό που μας παρουσιάζουν στα δελτία των 8. Δε ξέρω εάν μάθαμε από την κρίση. Εκτός εάν τελικά, η λύση είναι ακόμη μακριά.

Προσθέστε το: Post on Facebook Facebook Twitter Twitter