Αρχική | Σκέψεις | Χατζημαρκάκη. Γύρνα πίσω στη Γερμανία. Έχουμε πολιτικούς απατεώνες εδώ. Δε θέλουμε άλλους!

Χατζημαρκάκη. Γύρνα πίσω στη Γερμανία. Έχουμε πολιτικούς απατεώνες εδώ. Δε θέλουμε άλλους!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Χατζημαρκάκη. Γύρνα πίσω στη Γερμανία. Έχουμε πολιτικούς απατεώνες εδώ. Δε θέλουμε άλλους!

Αφού αρχικά κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία γιατί δεν ψήφισε το Μνημόνιο (2010), αφού κατηγόρησε το Πασόκ γιατί καθυστερούσε η πληρωμή των χρημάτων που όφειλε η Ελλάδα στη γερμανική Bayern (2010), αφού του αφαίρεσαν το διδακτορικό τίτλο επειδή ήταν προϊόν λογοκλοπής (2011), αφού το γύρισε σε αντιμνημονιακός μόλις είδε ότι τον διώχνουν από το κόμμα του στη Γερμανία (2012), αφού έκανε δικό του κόμμα (αντιμνημονιακό ντε) για τις Ευρωεκλογές θάβοντας τους Σαμαροβενιζέλους (2013), αφού διορίστηκε πρέσβης (εκ ...προσωπικοτήτων) από το Βενιζέλο (2014), αφού χτύπησε όλες τις πόρτες, αφού συμφώνησε να συμμετάσχει σε σχηματισμό μικρών κομμάτων για να τους τραβήξει τελικά το χαλί κάτω από τα πόδια, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, τελικά συμφώνησε με το Πασόκ, αλλά κατέληξε στη ...ΝΔ, με τη συμφωνία να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, έτσι ώστε να μην αναγκαστεί να παραιτηθεί από τη θέση του Πρέσβη και να συνεχίσει να μπαίνει το παραδάκι στην τσέπη του σε βάρος των ηλιθίων.
Χατζημαρκάκη, γύρνα πίσω στη Γερμανία. Εδώ έχουμε ήδη αρκετούς πολιτικούς απατεώνες. Δε θέλουμε άλλους!

Πραγματικά λυπάμαι που εμπιστεύτηκα τον κύριο αυτόν να προλογίσει το βιβλίο μου "Οι ζημιές μας, κέρδη τους - Η λεηλασία της Ελλάδας". Από τον βίο και την πολιτεία του έως το 2013, όφειλα να είχα αντιληφθεί ότι πρόκειται για έναν πολιτικό απατεώνα. Και αυτό, παρά το ότι η ιδιότητά του τότε (γερμανός ευρωβουλευτής) ταίριαζε με το περιεχόμενο του βιβλίου.
Δυστυχώς όμως, τα γραπτά μένουν. Και ποτέ δε μπορούμε να διορθώσουμε κάτι που έγινε στο παρελθόν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι η αυτοκριτική, αλλά και η διδαχή από τα λάθη μας.

(Δείτε σχετικό άρθρο από το Πρώτο Θέμα, σχετικά με τη μεταγγραφή του Γ. Χατζημαρκάκη στη ΝΔ, καθώς και με το παρασκήνιο της κίνησης αυτής)

Προσθέστε το: Post on Facebook Facebook Twitter Twitter