Αρχική | Σκέψεις | Το ξεκίνημα...

Το ξεκίνημα...

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Το ξεκίνημα...

Άποψή μου είναι ότι με πρώτες του πολιτικές κινήσεις ως νικητής των εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας, κινείται έξυπνα, διπλωματικά και τηρώντας τις ισορροπίες και τις αρχές του. Τιμά τον Αρχιεπίσκοπο (τον οποίο επισκέπτεται πρώτο πρώτο), θα ορκισθεί με πολιτικό όρκο (επιτρέπεται από το νόμο) και δίνει τη δυνατότητα σε όποιον υπουργό θέλει να ορκισθεί θρησκευτικά.
Μακάρι να μπορέσει να τετραγωνίσει όλο το κύκλο...
Το σημερινό του πρόγραμμα έχει ως εξής:
Στις 14:30 θα επισκεφτεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.
Στις 15:30 θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια για να λάβει διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.
Στις 16:00 θα γίνει η ορκωμοσία του η οποία θα είναι πολιτική ενώ θα παρίσταται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ την Τρίτη, πιθανότατα, θα γίνει η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης όπου όποιοι υπουργοί επιθυμούν θα ορκιστούν με πολιτικό όρκο και όποιοι επιθυμούν με θρησκευτικό.
ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Είτε σε ψηφίσαμε, είτε όχι, η πορεία της χώρας και η πορεία η δική μας, κρίνεται από τις δικές σου αποφάσεις. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία. Για το δικό μας καλό. Όμως, δε σου δίνουμε "λευκή επιταγή". Σε παρακολουθούμε. Και δε θα διστάσουμε να διαμαρτυρηθούμε, ή ακόμη και να σε "πυροβολήσουμε" αν και όταν δούμε ότι ξεφεύγεις.

Προσθέστε το: Post on Facebook Facebook Twitter Twitter