Αρχική | Σκέψεις | Τα 400 εκατομμύρια τα βρήκε σε δυό ώρες! Μυαλό άραγε θα βρει ποτέ;

Τα 400 εκατομμύρια τα βρήκε σε δυό ώρες! Μυαλό άραγε θα βρει ποτέ;

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τα 400 εκατομμύρια τα βρήκε σε δυό ώρες! Μυαλό άραγε θα βρει ποτέ;

(Τετάρτη 22 Απριλίου 2015)

400 εκατομμύρια μας είπε πρωί πρωί, από τα τηλεοπτικά παραθύρια όπου συχνάζει υπέρ το δέον ο Μάρδας, ότι του έλειπαν για να βγάλει το μήνα. Δυό ώρες αργότερα, βγήκε από άλλο τηλεοπτικό παραθύρι και -γεμάτος χαρά- μας είπε ότι τα βρήκε και ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε.
Τα 400 εκατομμύρια τα βρήκε. Μυαλό θα βρει κάποια στιγμή; Τη σοβαρότητα να παύσει να είναι τηλεοπτικός μαϊντανός και την υπευθυνότητα να μιλάει όταν πρέπει, για ό,τι πρέπει και όσο πρέπει, χωρίς να διαλύει την ψυχολογία της κοινωνίας, θα τα βρει άραγε ποτέ;
Δύο ώρες μετά το πρωινό πυροτέχνημα, δήλωσε: «Κάναμε συσκέψεις όλη αυτή την μιάμιση ώρα και θεωρούμε ότι καλύπτεται αυτό το ποσό. Είδαμε πόσα χρήματα μπορούν να έρθουν αμέσως και θεωρούμε ότι σύμφωνα με αυτά που έχουμε και αυτά που προσδοκούμε θα ξεπεραστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα».
Κύριε Μάρδα, πρώτα να κάνεις συσκέψεις, μετά να σκέφτεσαι και στο τέλος, αν πρέπει, να μιλάς. Και το ότι διαλύεις όση σοβαρότητα σου έχει απομείνει, λίγο με νοιάζει. Το ότι όμως διαλύεις τις λίγες αντοχές που έχουν απομείνει στους πολίτες, με εξαγριώνει.


Δείτε σχετικό άρθρο και τις δηλώσεις του κ. Μάρδα.

Προσθέστε το: Post on Facebook Facebook Twitter Twitter